Keurig en respectvol behandeld, alles verlopen volgens afspraak, inclusief nette, niet opdringerige ‘nabeschouwing’.

Uitvaart vanaf € 849,-

Altijd een warm en waardig afscheid

Landelijke dekking

24/7 bereikbaar

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt haar opdrachtgever na de uitvaart om een beoordeling in te vullen.
Om te zorgen dat dit op een correcte en onafhankelijke wijze gebeurt, werken wij samen met www.klantenvertellen.nl.

www.klantenvertellen.nl beheert onze beoordelingen volledig en wij hebben dan ook geen invloed op de verwerkte beoordelingen.

9.3
4.5
203 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 96 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1384 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3
Beoordeel ons
10
5
Prima geregeld
Maikel heeft ons heel fijn begeleid ondanks mijn verdriet
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
19-05-2022 Rob de Vries , Lelystad
8
4
goed verzorgde uitvaart voor budget
Informatie (van te voren) zonder probleem te verkrijgen dan weet je als er geen uitvaart verzekering aanwezig is wat er op je af komt m.b.t. kosten. hij/zij die betaald die bepaald !!! alles zwart op wit! Dus geen verrassingen en discutabele rekeningen !
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 3.5
Deskundigheid 5
19-05-2022 Klaas, Harlingen
9
4.5
alles goed geregeid.
alles wat besproken is waar gemaakt.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
17-05-2022 Frans, Lelystad
10
5
Uitstekend
Zeer goede ervaring met Uitvaart24. Vanwege het online en telefonische karakter iets huiverig geweest, ( gaat dat wel goed? ) maar vanaf het ophalen uit het verzorgingshuis tot en met de crematie van mijn vader in Laren is uitstekend verlopen. Keurig personeel en duidelijke communicatie. We hebben een prachtige uitvaart gehad voor een zeer schappelijke prijs. Volgende uitvaart weer via hun.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
17-05-2022 Christa, Zeewolde
10
5
Alles heel prettig verlopen
Heel deskundig en met veel ruimte voor de wensen van de familie.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
17-05-2022 Chris, Zijtaart
10
5
Zeer goede zaken
Ik Ben een kleindochter van de heer Giang Jullie doen het heel goed in bedrijfsleven Zeer goede zaken In mijn hart wil ik jullie allemaal heel erg bedanken voor jullie hulp tijdens het overlijden van mijn opa de heer Giang 1927-2022 Ik nam afscheid van mijn opa Ik ben erg tevreden Zonder Jullie hadden we een groot probleem gehad heel fijn dat ik hier kan ontlasten Ik wens Jullie geluk leven en gezondheid
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 4.5
10-05-2022 Dung , Alkmaar
10
5
Tot in de puntjes verzorgt
Na het overlijden van onze moeder heb je geen zin in het regelen van een begrafenis of crematie. Jack van Amstel Uitvaarten kwam bij ons thuis en nam alles uit handen. Hij straalde rust en vertrouwen uit en heeft alles geregeld. Één en al lof over hoe dit afgehandeld is, we zijn zeer te spreken over het geheel maar met name over Jack. Onze dank is groot.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
03-05-2022 Jeffrey, Utrecht
9
4.5
Super fijn!
Heel fijn, rustig en aangenaam ervaren.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie 5
Deskundigheid 5
29-04-2022 Suzan de Haas, Capelle aan den IJssel
10
5
Volkomen ontzorgd door Uitvaart24
Budget betekent bij dit bedrijf zeker geen goedkoop uitgevoerde uitvaart. De uitvaart was keurig en respectvol geregeld. Wij hebben hier een goed gevoel aan overgehouden. Erg bedankt!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
25-04-2022 Bert, Den Haag
10
5
Liefdevol
Ik kan niet anders zeggen dat het afscheid van mijn partner begripvol , met respect en liefdevol is begeleid door Uitvaart24 .nl. Daarbij hielp ook dat wij duidelijke informatie hadden online zodat we al onze persoonlijke wensen konden inwilligen, snel en duidelijke afspraken konden maken en jullie als organisatie waren altijd te bereiken. Dank voor alle service.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-04-2022 Thea, Wormerveer

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews